Renovaties van afbraak tot afwerking

Badkamers Keustermans is een klein, familiaal bedrijf, gespecialiseerd in de renovatie van uw badkamer of toilet, van afbraak tot afwerking. Als zelfwerkend patroon garandeer ik zelf de kwaliteit door een heel persoonlijke aanpak en begeleiding van uw project. Met passie voor het vak staan mijn team en ik in voor een vakkundige installatie en een zeer fijne afwerking.

Badkamers Keustermans


Als gediplomeerd aannemer tegelzetten en vloeren, gediplomeerd loodgieter en stukadoor, kan ik mij onderscheiden van mijn concurrenten. Ik hoef namelijk niet met onderaannemers te werken, waardoor u beschikt over één aanspreekpunt, geen vertraging ondervindt en er vanaf dag 1 aan één stuk wordt doorgewerkt tot uw badkamer af is. Op 2 weken tijd realiseren wij de badkamer van uw dromen!

Bovendien heeft u bij ons de zekerheid dat we altijd starten op de afgesproken datum! Vanaf de start van ons bedrijf zijn we daar al bij elk project in geslaagd! Wij komen onze beloftes na!

Badkamers Keustermans is de ideale partner voor uw nieuwe badkamer of toilet en al uw tegel- en vloerwerken in en rond het huis. Samen met u, zoeken wij naar oplossingen om het beste resultaat te bekomen. Of u nu van klassiek of modern houdt, bij ons kan u terecht voor elke stijl, met elk budget!

Foto's ©Liese Keereman


Onze realisaties
Badkamers Keustermans - realisatie
Badkamers Keustermans  - realisatie
Badkamers Keustermans - realisatie
Badkamers Keustermans  - realisatie

Naast onze specialisatie in badkamerrenovaties, kunt u bij ons ook terecht voor de renovatie van uw toilet of douche, het betegelen van uw living of andere ruimtes, structurele werken of de (her)aanleg van uw terras!

Offcanvas Menu