Onze werkwijze
en uw verwachtingen

Overweegt u om uw badkamer te renoveren, contacteer ons dan voor een vrijblijvende offerte.

Hoe gaan we te werk?


Wij komen bij u langs om samen met u te bekijken wat mogelijk is. We bespreken uw ideeën en voorkeuren. Aan de hand van een aantal foto’s en afmetingen, maken wij 3D-tekeningen op maat van uw wensen en budget.

Als we akkoord zijn over hoe we de badkamer gaan indelen, maken wij een afspraak bij onze professionele leveranciers voor een vrijblijvende materiaalkeuze. Wij bezoeken samen met u de ruime toonzalen en staan u bij met advies.

Voor speciale opstellingen zoals bijvoorbeeld maatmeubelen, schuine wanden, ingebouwd tv, badzuilen,… werken wij samen met een vakkundig interieurbouwer.

Aan de hand van de gekozen materialen, kunnen wij dan voor u een zeer concrete offerte opmaken. Wij komen dan weer bij u langs om de offerte te presenteren en eventuele aanpassingen of vragen te bekijken.

Vochtbestrijding


Wij maken van vochtbestrijding een belangrijk punt. In het verleden zijn er geregeld douches geplaatst zonder een waterwerende laag achter uw tegels waardoor vochtplekken en schimmelvorming aan uw muren zichtbaar zijn of de tegels los komen. Door gebruik van de juiste vochtwerende producten gaat u nooit meer vochtige muren hebben achter uw douche of bad. De producten die wij gebruiken zijn al bewezen door de jaren heen.

Foto's ©Liese Keereman

Onze realisaties

Badkamers Keustermans - realisatie
Badkamers Keustermans - realisatie
Badkamers Keustermans - realisatie
Badkamers Keustermans - realisatie

In samenwerking met:


 • Electriciteitswerken - Ventilatiesystemen:
  Maick Eeckhoudt
  Sparrenlaan 20
  9140 Steendorp
  www.maickeeckhoudt.be

  logo elektriciteit-ventilatie-maickeeckhoudt

U krijgt dus een zeer persoonlijke service en begeleiding doorheen het hele proces, van de offerte tot aan de oplevering!

Offcanvas Menu