Stekene - ruimtelijk in grijstinten

Door vochtproblemen werden de eigenaars van dit jonge huis genoodzaakt de badkamer te renoveren. De oude douchecabine werd vervangen door een ruime inloopdouche met achter de tegels het alombekende vochtwerende Kerdimat. Er werd gekozen voor een ruimtelijke indeling met tijdloze kleuren en mozaiek om het geheel te breken. De intieme zone met melkglas biedt de nodige privacy voor het hele gezin. Voor het gebruiksgemak en als extra accent werd een valse wand gecreƫerd in de douche, met een lange nis over de hele lengte. Hierdoor werd het mogelijk om ingebouwd kraanwerk te gebruiken. Alle collectors waren reeds aanwezig in de badkamer en deze werden dan ook mooi verwerkt in de valse wand.

Project Details

  • vochtwerende Kerdimat
  • Ingebouwd kraanwerk

Offcanvas Menu