Sint-Gillis-Waas

Een prachtig project om 2016 af te sluiten! Met dank aan de klanten voor de fijne samenwerking. Een zeer grote badkamer die volledig gerenoveerd werd op maat. Zelfs de 2 veluxen werden vervangen door kunststof varianten speciaal voor een badkamer. De veluxen zijn voorzien van rolluiken ,elektrisch bedienbaar dmv zonne-energie en met een afstandbediening.
Plafond en buitenmuur werden opnieuw geïsoleerd met isolatie volgens de normen van vandaag. De muur onder de veluxen werd zodanig aangepast dat de meubelcombinatie van 3.50 meter perfect zou passen van muur tot muur. Het natuurstenen tablet op het meubel is 2.82 meter lang uit één geheel.
Vanwege de schuine wand werd er gekozen voor enkel een spiegelkast boven de waskommen. Onze leverancier heeft dan de legplankjes voorzien om op maat te zagen tegen de schuine wand. Zowel spiegelkast alsook de dubbele kolomkast hebben we voorzien van stopcontacten aan de binnenkant. Voor het opladen van scheerapparaat, elektr tandenborstels etc..
De badkamer is een combinatie van warme tinten met de luxe van modern sanitair. Het toilet is voorzien van een glazen duwplaat en de douche van mooi inbouwkraanwerk. Het glas voor de douche is gefabriceerd en geplaatst door Aqua Concept uit Beveren. Dit is opgemeten na betegeling waardoor geen profiel nodig is. Op deze manier kan men een minimalistische afwerking garanderen. Een nis werd gecreëerd in de douche , een eyecatcher maar voornamelijk erg praktisch. De houtlook tegel op de vloer is nauwelijks te onderscheiden van echte parket. De wandtegels van 1.20 x 0.60 m waren uitermate geschikt voor deze grote ruimte.

Project Details

  • Locatie: Sint-Gillis-Waas
  • Uitgevoerd: 2016

Offcanvas Menu