Stuur ons uw bericht


Captcha formuliercontrole: Tik hieronder de letters en/of cijfers uit bovenstaaande afbeelding vooraleer te verzenden :

Contact Info

Geachte bezoeker, beste klant, stuur ons een e-mailtje met al uw contactgegevens en vragen. Wij contacteren u binnen de 24 uur voor een afspraak!
Badkamers Keustermans is onderdeel geworden van:
Keustermans Construct BVBA
nieuw btw-nummer: BTW BE0695860776


 • Adres
  Oude Liersebaan 280
  2570 Duffel
  België
  Magazijn te Stekene en werkzaam over het hele Waasland en ver daarbuiten.
 • Telefoon
  GSM: 0487 68 49 85
  Overdag zijn we steeds zelf hard aan het werk op de werf. Het is daarom mogelijk dat we niet direct bereikbaar zijn via telefoon. Maar laat een boodschap na of stuur een mailtje en we contacteren u zo snel mogelijk!

 • E-mail:
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klantenreacties

Correcte afspraken, puik werk, een aanrader !!
Fam. Van Buynder, St-Gillis-Waas
Zelfwerkende patroon, zeer correct en prima gedaan.
Fam. Thomassen - Degraeve, Merksem
Het constante overleg tijdens de werken, vonden wij een echt pluspunt. De werken werden perfect uitgevoerd, met oog voor detail! Correcte afrekening van 'meer-werken', en/of wijzigingen in de offerte!
Fam. Caluwe, Ertvelde
Corné gaf van bij het begin duidelijke en eerlijke informatie. Gemaakte afspraken kwam hij perfect na. Voor alles werd een oplossing gezocht in volledig overleg met ons. Tijdens de werken viel zijn drang naar perfectie op...het leek wel alsof hij aan zijn eigen badkamer aan werken was. Het resultaat mag dan ook gezien zijn. Echt vakwerk! Bij een volgende renovatie weten we Corné zeker te vinden!
Fam. De Wilde-Buytaert
We zijn heel tevreden over onze nieuwe badkamer. Samen met de installateur werd goed bekeken waar onze voorkeur naar uitging en of de mogelijkheden hiervoor waren in onze beperkte ruimte. We kregen hierover eerlijk advies. Het plaatsen van de tegels en de badkamermeubelen ging zeer zorgvuldig en met veel vakkundigheid. Super professioneel, vriendelijk, staan altijd klaar voor vragen. Een aanrader!
Etienne Verschueren
Een gedreven man die hard werkt en beloftes nakomt. Nauwkeurige afwerking. Zorgt voor tijdelijk toilet tijdens de werken. Kortom aan te bevelen!!
Andre Dhanis
'Even vermelden dat de 2 gasten zeer mooi gewerkt en afgewerkt hebben. Topmannen, vriendelijk, behulpzaam, communicatief en kennen hun stiel. Dank U'
Van Sevecotte, Moerbeke
We waren vanaf de eerste gesprekken volledig mee en met het ontwerp onmiddellijk akkoord. Over de ganse lijn heel tevreden, zullen zeker reclame maken
Thuy, Stekene

Offcanvas Menu